Food Hansson Media

Inception

Ett besök på Butterfly , lite av vårt stammis ställe, och filmen Inception fick bli vårt lördagsnöje med Hansson för några helger sedan. 

Butterfly har ju Linköpings godaste pizza (om inte Sveriges, förutom Sandvikskvarns pizza) och min favorit pizza, Mozarella (model LYX) med tomatsås, mozzarella ost, kyckling, curry, soltorkad tomat, vitlök och ruccola. Så gott! 

Inception var ju FILMEN som alla pratade om. Den var så himla bra och kuslig och udda och ja – i stort sett allt en film kunde vara… Eller? Som tre, relativt vuxna människor var Adde, Hansson och jag måttligt imponerade av filmen. I teorin så kanske filmen var ganska nyskapande men i utförande föll den tyvärr kort och var så otroligt amerikansk. Men inte så mycket fantasi kunde man ganska direkt se vad som hända skulle och därmed kändes det ganska trist att försöka hålla sig för skratt…


Från IMDB:

In a world where technology exists to enter the human mind through dream invasion, a highly skilled thief is given a final chance at redemption which involves executing his toughest job to date: Inception.

Betyg: KK½ /5 K


Inception the movie that everyone was talking about. Yeah, well it wasn’t really that good, now was it? Easy to figure out and just slightly dumbed down…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2010 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…