Blog

Fem en fredag v. 51: Att göra

God morgon! Fredag idag och sista dagen i veckan för denna vecka. En vecka som har varit både upp och ner och mycket och lite, en salig blandning av bra och dåligt, sånt som är det livet bygger på. Upp som en sol och ner som en pannkaka som det så fint heter. Men det väntar en ledig helg och sen ett par kortveckor i rad och det känns bra i kroppen. Men först kör vi Fem en Fredag hos ElisaMathilda med temat Att göra!

Älskar mina lerfigurerna som jag gjorde för ett par år sedan.

1. Vad är du inte färdig med den här veckan? Julpyntningen och julbaket. Tänkte att jag skulle ha bakat lite julgodis men inte hunnit med. Men det löser sig alltid 😉

Mammas julkakor

2. Vad står härnäst på agendan? Jobba och äta frukost. Sen väntar en ”tom” helg, så skönt!

3. Vad har du hunnit klart med i tid? Julklapparna! Dock har alla inte kommit ännu och det gör mig lite stressad och irriterad. Köper man något i NOVEMBER så borde det dyka upp innan jul, men än har det inte dykt upp. Dock har jag inte hunnit slå in dem som jag har fått.

4. Vad kommer du skjuta på till senare? Hmmm… allt som behöver göras med städning och sånt, vi tar det i helgen eller nästa vecka. Det är inte prioriterad över jobb, träning, Max och sånt.

Listor är mina vänner!

5. Vad var din senaste i sista minuten? En sammanställning inför ett möte kl 12.00 och jag var klar 11.57. Jag är Procrastinator Deluxe (uppskjutare) ibland och det är så onödigt och dumt. Något jag jobbar på och oftast tar jag tag i saker direkt men ibland ibland är jag bara mänsklig.

15 thoughts on “Fem en fredag v. 51: Att göra

 1. godiset är det ju inte jättebråttom med. jag väntar också på en bokförsändelse. men den är till mig själv så jag klarar mig även om den skulle komma sent.

  1. Trist när man måste vänta längre, speciellt när man gärna vill ha sina grejer 😉

 2. Vad vore livet utan listor??
  Jag är mycket listberoende sedan många år. Sen är det kul att göra en lista också, finns så många olika slag.
  Trevlig fredag!

  1. Ja, listor är livet. Men jag skulle vilja bli bättre på att spara listorna i en bok eller något så att man kan ha det lite som dagbok. Än så länge ligger listorna huller om buller på små lappar och slängs när jag städar. Men det kanske är lika bra det 😂

  1. Det går lika bra det tycker jag, det är inte så noga med sånt. Mest att jag tycker det är kul 😊

 3. Fantastiskt fina bilder, speciellt kakfatet och dina söta lerfigurer. Städning är det många som har nämnt och det gör mig glad att den inte står som prio nummer 1 längre. Julstädning hade liksom alltid högsta prioritet när jag var liten. Så nej, det var inte bättre förr;-)

  1. Visst är det skönt, jag tycker inte det är så noga med att det ska vara nystädat till jul, det gör ju verken från eller till egentligen.

 4. Väntar också på de sista julklapparna som enligt bokhandeln borde hinna hit före jul, så det är bara att hålla tummarna att det blir så också.

Comments are closed.