TisdagsTema: Glas

Utmaning:

Det slår mig nu att det ju finns ett material som vi ännu inte har tittat på. Glas! Och med tanke på hur många användningsområden det finns för glas så är det ju på tiden. Praktiskt glas eller dekorativt glas. Stort eller litet. Fram med kamerorna och fota!

När jag var 12 flyttade hela familjen till Malaysia och bodde där i 4 år. Dessa torn, Petronas Towers, byggdes under vårat sista år i Malaysia och de öppnades precis innan vi flyttade. Som en liten sista, tack och hej, med alla kompisarna – så åkte vi bl.a. till tornen och la oss på marken utanför dem och fotade uppåt – Tyvärr är det en ganska bred bas – ett shopping center – så det blev inte riktigt en så häftig bild som det kunde ha blivit men ändå…

Byggnaden är ju som bekant, byggt av stål, betong och mängder och mängder med GLAS. Och blänker helt otroligt i solskenet. Det är fantastiskt vad man kan göra med lite skört glas…

Jag längtar tillbaka ordentligt – skulle hemskt gärna vilja se hur landet och staden Kuala Lumpur har ändrats på 12 år sen lämnade landet och åkte vidare till Ungern.

Todays Tuesday Challenge is glas and my picture is of the Petronas Towers in Kuala Lumpur, Malaysia.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
Contact me at mail@karoleen.se .

0 comments

  1. S o F says:

    Wow, va tufft! Jag blir imponerad av sådana här byggnadsverk – tycker på nåt sätt att det är både vackert och galet.Gillar själv att fotografera arkitektur i olika former.Tack/Ha det gott!PS Tack för titt-in hos mig. DS

Lämna ett svar