Brain

Match # 4

Syd Korea/ Korean Republic vs Grekland/Greece: 2-0

Syd Korea – Grekland. Ja, vad säger man om Grekland som verkligen har dykt efter EM storheten och Syd Korea som verkligen inte har gjort sig något namn i fotbollsvärlden. Dock blev jag trevligt överaskad av ett ganska trevlig fotboll från Syd Korea och de gör 2 mål, kanske inte världsnyggast men vad gör det…

Korean Republic vs Greece. What does one say about Greece, whom have just sunk since their European Championship days and the Korean Repblic, whom aren’t a big name in the football world. Although I was positivly surprised by the Korean Republics nice football and the two goals, aren’t the best looking, but count none the less...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…