Fredagsfyran

Fredagsfyran 2008

Tema: Svåra val

  1. Om du tvingades välja mellan att bli blind eller döv, vad skulle du välja? Döv, jag skulle nog inte klara av att se min älskling i ögonen när jag vaknar på morgonen, se hans kärlek till mig. Se när mina föräldrar le när jag berättar något som gör dem stolta. Se min brors skämt – saker som bara han och jag förstår.
  2. Om du tvingades välja mellan att dö av kyla eller av hetta, vad skulle du välja? Oj, av kyla tror jag, jag tror det är “fridfullare”.
  3. Om du tvingades amputera antingen en arm eller ett ben, vad skulle du välja? En arm, jag vill kunna röra mig obehindrat, man klarar sig nog bättre med en arm än ett ben.
  4. Om du tvingades välja mellan att se på porrfilm tillsammans med dina föräldrar eller se på en porrfilm, där dina föräldrar hade sex, vad skulle du välja? Se porrfilm tillsammans med mina föräldrar, det skulle nog inte kännas lika hemskt, även om det är ganska hemskt ändå 

Fredagsfyrans frågor finns här.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .