Photography

Att längta efter sommaren

Jag har fått en sån otrolig längtan i bröstet… en längtan efter värmen, solskenet och sommaren. En längtan att få så mycket sol att hela själen blir varm och lycklig att man överlever nästa vinter utan några större bekymmer. Fylla på reserverna och känna sig glad på insidan, varm på insidan och framförallt i själen…

Längtar till sommaren då man kan åka på utflykter i bara ben och njuta av att ha kameran i högsta hugg hela dagen utan att behöva känna att det är dags att gå in för att man fryser. Fylla minneskortet med minnen och ljus som inte kan försvinna för att de förevigas på bild.

Men tills dess så får man leta värme och solstrålar i bilder från förra sommaren, tills solen behaga visa sig starkare och med lite mer värme än som finns i dag…

IMG_9460