Fordon · Max · OakNose · X-mas

Årskrönika 2014

Vilket år vi har haft, 2014 förändringarnas år.

I januari tog vi vårt pick och pack och flyttade ifrån Stockholm till Linköpingstrakterna. Första halvåret bodde vi i East Ride hos svärföräldrarna tills vi hittade huset med stort H i maj. Vårt hus! Tillträde 27/6 och renoveringen började med hjälp av våra nära och kära och renoveringen fortskrider och fortsätter, vi är långt ifrån klara. I samma veva blev jag med jobb och det kändes underbart!

IMG_1073.JPG

I september åkte vi söderut och hämtade hem vår nyaste familjemedlem Max. Och vilken trevlig tillökning det är. All den kärlek som det “lilla” 25-kilos-yrvädret ger oss. Underbart!

IMG_1017.JPG

Sen har hösten rullat på med jobb och renovering. Tills den 8:e december då vi var med om en voltningsolycka på väg in till stan. Mirakulöst klarade Adde, Max och jag utan några större skador. Jag fick åka ambulans för att jag hade problem med huvudet men friskförklarades snart. Helt otroligt! Bilen däremot klarade sig inte alls lika bra och är numera ur bruk. Hejdå Tankuu! Adde hämtade en ny bil i Boden som numera bor hos oss, en Tankuu 2 – en lillebror!

IMG_0906.JPG

Sen blev det jul och vi firade jul tillsammans med Mamma, Pappa och Wilderbeast i huset. Kul att äntligen kunna bjuda in till julen i vårt egna hus…och att ha mamma och pappa på besök i Sverige.

IMG_0990.JPG

Nu blickar vi frammåt mot ett bättre och friskare 2015… Med olyckan fortfarande färskt i minnet håller vi hårt om varandra och är lyckliga att vi alla mår bra!

Välkommen 2015!

2 thoughts on “Årskrönika 2014

Comments are closed.