Fototriss, Photography

Fototriss: Prickar

VECKANS TEMA…
… är PRICKAR. I bilden här har jag hittat prickar i arkitektur, när jag tittade uppåt och gick nära fasaden på en byggnad. Var hittar ni prickiga mönster? Se er omkring och upptäck prickarna som finns runt omkring er!

Jag är på jobbet och har inte jättemycket att göra, så jag tänkte att jag skulle passa på och föra veckans Fototriss. Så håll till godo med prickar från min arbetsplats… (tyvärr är det inte så himla bra bilder eftersom de är tagna med mobilen, men det får gå för denna gången =) ) Några detaljer och så en kladdbild som blivit under tiden som jag pratat i telefon… =)

IMG_1330.JPG

IMG_1332.JPG

IMG_1324.JPG

Du kanske också gillar…

20 kommentarer

 1. säger:

  Läckra mönster i dina bilder!

  1. Karoleen säger:

   Tack snälla du

 2. Skojig triss. 🙂 Det finns väldigt gott om prickar här i världen. 🙂

  http://kasperian2.blogspot.se/

  1. Karoleen säger:

   Ja, visst finns det.

 3. säger:

  Riktigt fina prickar i din omgivning. Jag är nyfiken vad de olika motiven är.

  1. Karoleen säger:

   Första bilden är en kabelhållare i tyg som hänger från taket ner till skrivborden och förser arbetsstationerna med ström och nätverk. Andra bilden är min doodle och tredje bilden är foten på min datorskärm.

 4. säger:

  Vi är omgivna av prickar, men man ser dom inte förrän man söker. Verkligen en fin triss!

  1. Karoleen säger:

   Nej precis, det är det som är så roligt med Fototrissen, man tittar med nya ögon varje lördag =)

 5. säger:

  Annorlunda och snygg triss.

  1. Karoleen säger:

   Tackar =)

 6. Bra prickar du hittat på jobbet 🙂 Gillar verkligen sista bilden – krispigt snygg, även om jag inte har en aning om vad jag tittar på 😉

  1. Karoleen säger:

   Ja, tyvärr blev inte de andra två lika bra som jag hade velat, men den tredje blev riktigt snygg tycker jag själv. =) Det är foten på min datorskärm =)

 7. säger:

  Härligt!

  1. Karoleen säger:

   Tack du!

 8. Fin kladdbild. Det blev ju en tavla ;). Bra prickig triss!

  1. Karoleen säger:

   Ha, ja, jag vet inte det ja… =)

 9. Bra prickig triss!

  1. Karoleen säger:

   Kul att du gillar den =)

 10. Eivor säger:

  Ja nog finns det många prickar och du prickade av dem med mobilen . Ha detEivor

  1. Karoleen säger:

   Haha =) Tack du!

Kommentarer är stängda.