Blog

M3 Panel

Skärmklipp

Vet inte om ni har hört talas om M3 panelen? Det är en panel där man ett par gånger i veckan får undersökningar som man kan svara på, i all världens ämnen. Det är ett väldigt lätt sätt att tjäna in poäng som man sen kan beställa varor ur deras roliga shop.

Lille_opsats_300x300 ren

 

Jag har beställt saker 6 gånger och jag tycker inte att det är speciellt mycket jobb. Och jag tror det finns något i shopen för alla smaker, och om man nu inte skulle gilla någon skulle man kunna ge bort sakerna i present. Jag har beställt kakfatet och älgnyckelhållaren ni ser ovan men även 3 st skålar och 3 st fat i akaciaträ, 1 mekanisk glasskopa och 1 springform från Blomsterbergs. Alla sakerna är helt otroligt bra kvalietet och är riktigt fina.

Är du intresserad skicka ett mejl till mig mail(a)karoleen.se med namn och e-postadress så skickar jag ett mejl till er med värvningslänk.

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] plocka ut den för poänd som jag samlat under den senaste tiden i M3-panelen. Jag har ju lyckats plocka ut ganska mycket roligt från butiken men denna är helt klart min […]

Kommentarer är stängda.