Photography, Veckans bilder

Veckans bilder 2016 – v3

Denna veckan har jag varit sjukskriven så det har verkligen inte hänt så mycket. Och jag har definitivt tagit väldigt få bilder, och dom jag har tagit har ni redan fått se men jag hittade några få som kunde vara lite roliga att visa.

//This week in pictures…

 

Jag lyckades bränna min nagel när jag skulle tända ett ljus. Jo, men visst naglar brinner tydligen väldigt bra =( Lite knepig känsla i nageln men dock inte smärtsamt.

Jag var och hämtade en box med Huntyards nya vita vin, Catch and Release by Huntyard. Vi gillade verkligen deras röda vin, det har blivit vårt husvin så vi hoppas mycket på deras vita. Fin låda fick man med =)

Eftersom jag inte gjorde så mycket hemma förutom vila så blev det en del Wordfued, och ibland hade jag tur.

Vi lämnade in Ookami för lagning eftersom någon var ett klantärsel förra veckan och när jag åkte för att hämta den var det riktigt vackert ute… Dimman gör det svårslaget vackert! På Cloetta hittade vi en hel del nyheter i godisväg, b.la. denna som lät supersmaskig. Jag ÄLSKAR kombinationen av lakrits och hallon, dock blev jag väldigt besviken för denna var smaklös. Trist!
 Max och jag tog många promenader i snön och vi testade hans nya ledhalsband… Till hans stora förtret, men han syns i alla fall, det är det viktiga! Och när vi lämnade in bilen tog vi en frukost på McDonalds, det var nog 10 år sen sist jag åt frukost på Donken. Men det var gott och de har numera Croissant, omnomnom!

Du kanske också gillar…