Design

Sunshine Collector

35-4246

Solsken, jag älskar solsken. Jag är verkligen en solskensmänniska och behöver solskenet för att hålla humöret uppe. Jag tror helt klart att det är därför jag mår sämre på Vintern, jag blir mer deppig och vill bara sitta hemma. Jag får helt enkelt inte tillräckligt mycket sol och då blir jag nån sorts mullvad. Så nu tar jag alla mina chanser för att få in soltimmarna. Förut när jag jobbade hemifrån så kunde jag passa på att lägga mig i solstolen någon eller några timmar under dagen och bara njuta av en bra bok i solen, men det är inte riktigt samma när man jobbar på kontor på heltid. Så nu får man passa på när man har möjlighet att sätta sig ute.

Om det inte spöregnar och är kallt så sitter jag väldigt gärna ute under lunchen och bara suger i mig sol. Vi har ett trevligt område på baksidan av kontorshuset med några bord och bänkar och lite smålummigt med träd och buskar. Där kan man sitta, gärna med sällskap förstås och få ta del av värmen och solskenet och bara njuta hela lunchen. Och varenda solminut jag får känner jag att jag blir piggar och gladare och vore det inte för min allergi så skulle jag må som en prinsessa.

Så målet denna sommar, eftersom vi har väldigt sen semester är att jag ska ta vara på varenda solminut jag kan. Jag ska sitta ute på lunch och njuta av värmen och att jag mår bättre =)

Visst är tröjan supersöt =) I love!

Tröjan finns hos Ellos och finns på rea just nu. Och om man vill ha ännu mer rea kan man ange erbjudandekod: 335474 och få 40% rabatt på din dyraste* vara, inkl. varumärken!

*Nybeställning på kläder, skor, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2016-06-19. Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med “kampanjpris” eller “design by”. Odd Molly, Toms, Dirty linen och Ray-ban är undantaget från erbjudandet. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

 

Du kanske också gillar…