OakNose

Skåpflytt

Jag har den senaste tiden stört mig på att skafferiet är överfull och att jag inte kan hitta något när jag väl behöver det. Så jag kände att det var dags att göra om lite i köket. Vi har tyvärr ganska lite skåpsutrymme i köket och använder oss av en hel del öppen förvaring och då blir det väldigt lätt stökigt. Men skafferiet är och har alltid varit lite av ett kaosområde. Och skåpet som vi haft porslin i är helt enkelt för svårt att komma åt ordentligt. Om man är två i köket kan man inte jobba ihop om man ska hämta porslin eller tömma diskmaskinen. Allt är i vägen för varandra så det skulle nog bli bra med en liten rokad.

Detta är förebilden för skafferiet, ja ni förstår ju problemet. Man hittar ingenting och det känns som att allt inte får plats.

FullSizeRender (2) Och detta är då porslinsskåpet före som känns som att det inte är optimalt eftersom det är intryckt i ett hörn så att man inte riktigt kommer åt den högraste delen. FullSizeRender (3)

Efter: Skafferiet är otroligt lättöverskådligt och det känns som att skåpet är bättre uttyttjat. Och det jag ställt på höger sida är det som inte används så ofta… mycket smart tycker jag själv. =)

IMG_5168

Och porslinskåpet ser väldigt luftigt ut men för mig känns det mycket bättre såhär, jag trivs bättre och så kan man använda det som lite extra avlastningsplats om man behöver. Inte riktigt klart ännu men ni förstår hur det kommer se ut.

IMG_5167

Sånt här jag roar mig med när Adde är och jobbar =)