EFIT

EFIT 2018-07-26

Godmorgon! EFIT idag och jag är uppe tidigt för att åka till jobbet. Näst sista veckan nu, yay!

05.01: Efter x antal snooze så måste jag gå upp och göra mig i ordning. Men först öppna ALLA fönster för att få in lite kyla, men eftersom det är stiltje ute händer det inte mycket. Gårdagens 33 grader sitter i och huset är varmt, 25 grader i snitt. Vi och Max flämtar och rinner bort. Men men, upp och jobba skulle vi iaf. Får sällskap av Max och Adde till bussen och påbörjar den relativt snabba turen till jobbet.

06.10: Byte lite närmare stan… det är så tydligt att det inte har regnat på jättelänge. Allt är torrt…

07.03: Hard work, work, work… and coffee!

08.55: Dags för frukost med kollegorna. En riktigt mysig daglig aktivitet som får oss att orka med resten av dagen.

09.37: Det är min avstämningsvecka och det innebär att vi går genom bemanningen för innevarande vecka samt nästa vecka och försöker hitta problem som kan ha uppstått sen vi släppte schemat för ett antal veckor sedan.

10.49: Ringer runt och har avstämningssmöten.

11.46: Jobbigt när bemanningskurvorna ser ut som nedan, då får man försöka optimera om och flytta runt.

12.25: Lunch – ugnsomelett med svarta oliver, salami och ost. Mumsigt!

13.11: Har lagt in en Countdown till semestern. Yay!

14.50: Dags att åka hem….

15.39: Jag fick sällskap av mina älsklingar på promenaden från bussen. Mysigt, dock sååå varmt, 33 grader. Max tycker det är rätt skönt att komma hem och kyla ner sig. Dock har han tydligen lekt rövare med gästsängen i bakgrunden… hmpf ?

16.41: Fika framför The Office. Goda små kakor som smakar ungefär som Kexchoklad med Marabou-choklad.

17.58: På väg mot kvällens aktivitet… genom ett vackert Östergötland.

18.36: Nomnomnom! Billa shopping och fikabuffé med Hansson. Torsdags-aw ?

19.24: En superglad kille möter oss vid dörren… så lycklig att vi är tillbaka och har med oss Hansson.

20.58: Framför TVn, Max har fått middag och vi umgås. Max har gosat ner sig med Ninen (en pipande kanin). Så söt! ? (Oj vad golvet ser smutsigt ut, det är en skugga hoppas jag ?)

21.59: 25 grader ute och jag sätter upp myggnät i gästrummet så att vi skulle kunna få in lite kyla inatt. Men just nu är det bara varmt som fan… AC:n kör i sovrummet och jag hoppas verkligen att vi får ner temperaturen snart.

22.50: Dags att gå och lägga sig, klockan ringer tidigt imorgon också. En vecka kvar till semestern nu…. Fortfarande varmt, 27 grader ute och vindstilla. Dagens toptemperatur 34 grader, så varmt! I sängen nu, med The Office på dumburken. Men nu sova… Godnatt gott folk!

7 thoughts on “EFIT 2018-07-26

 1. Ja fyyy vad varmt det är! Och torrt!
  Men skönt med semester snart för dig. Jag har redan avklarat min och är inne på andra arbetsveckan efter semestern…

 2. Kikar in på din dag. Du borde ha öppet fönstren på natten för att sänka temperaturen i huset. Så gör vi i Provence eftersom fönster och dörrar behöver vara stängda på dagarna när temperaturen närmar sig 40 gr i skuggan. Men på nätterna är det ju trots allt lite svalare luft.
  Just nu är jag i Sverige och där jag bor går temperaturen ner mot 10-11 grader på natten så huset återhämtar sig hyfsat.
  Jag älskar verkligen värmen och njuter i fulla drag även om jag förstås tycker att det är hemskt med bränderna som uppstått.

 3. Utomhuslunch i skuggan borde alla ha möjlighet till dessa dagar. Jag fick avnjuta (nåja) min lunch i ett kvavt lunchrum helt utan AC…

 4. Tittar in på din dag. Det är ingen höjdare att försöka få behaglig temperatur inomhus när det är så varmt ute. Som tur är kan vi hålla till på landet i skärgården där det känns betydligt mer behagligt och svalkar från sjön.

 5. Inne och kikar på din dag. Vilka härliga bilder! Ja, det är inte klokt med torkan eller värmen!
  // Anna

Comments are closed.