Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – v36

Tillbaka efter semester och vardagen är åter ett faktum. Veckan började med nya (nygamla) rutiner, frukost på jobbet framför datorn.

Mejllådan vitjas…

Går promenader med Max efter jobbet och det ser ibland ganska mörkt ut, men det kom också 20 mm mellan söndag lunch och måndag kväll.

Men solen kom fram sen igen och blå himmel och vittnade att det sommaren kanske inte är helt över för i år…

Börjat äta bättre igen och räknar poäng, det blir lättare tycker jag och sen får det igång min kärlek till matlagningen. Dessa “mackor” till mellis var väldigt gott och lågt poänginnehåll. Bäst!

Bygger en temporär grind till baksidan så att det inte är så bökigt att gå till baksidan och hundgården. Lilla högen med matjord får ligga kvar ett tag till.

Älskar hur staketet ser ut och hur Max kan leka ute. Bästa stället nu!

Har haft mycket på jobbet, nya rutiner och ändrade arbetssätt. Då behöver man eftermiddagsfika!

Radiosamband på East Sweden Rally i Ulrika på lördagsmorgonen. Kul och man träffar många intressanta människor.

Lördagslunch, omnomnom…

Hela byn öppet och vi deltog med Trädgårdsloppis tillsammans med Muntrarna och Hansson. Fick lite sålt och hade ett par roliga timmar trots två regnskurar och halsont.

Maxen vilar lite ute i trädgården. Han får vara ute och springa så ofta vi kan och det gillas verkligen. Han är iofs lite trotsig mot mig just nu, då han inte riktigt lyder när det är dags att gå in men vi får öva på det.

Veckans handväska: Döskalleväskan i cognac som jag älskar. Hittat på en marknad i Sjöbo för många år sedan. Gör mig glad!

Och veckans naglar: Lila metallic, dock missade jag att ta en bild med nagellacket på. Riktigt snyggt och mina naglar är riktigt fina just nu, känns bra!

Du kanske också gillar…