Weekend

Fjärde advent

Sista söndagen innan jul och då tänder vi det fjärde ljuset! Vi hade ju en väldigt trevlig kväll igår med god mat och dryck. Vi sov tills vi vaknade och så gick killarna ut på morgonprommis och jag fixade lite frukost.

Gäller att maxa påläggen tycker jag, älskar pålägg är mindre förtjust i bröd 😂 Jag vill gärna både ha ett, två och tre pålägg på samma macka, det blir liksom godast 😂 Bortskämd som fan och väldigt icke svenskt jag vet! Men gott!

Och eftersom det är strax jul så kör vi på lussebullar och pepparkakor också till frukost. Det är sen gammalt!

Ute skiner solen, IGEN, vad fan är det som händer? Inga soltimmar på hela december innan den 17:e och sen massor av soltimmar varje dag sen dess. Märkligt! Så vi kör på en utelag helt enkelt, maxa soltimmarna och njuta av den friska luften. Vad hittar ni på?

Du kanske också gillar…