Media

Storytel

”I samarbete med Storytel och Buzzador!”

– Annonssamarbete

Jag älskar böcker som ni nog vet, när jag har mina perioder kan jag plöja både två och tre böcker i veckan. Och när jag började lyssna på böcker så insåg jag att jag även hade möjlighet att lyssna på böcker lika snabbt, oftast på x2 fart och jag gör det ofta när jag jobbar och även på fritiden. Det är rogivande och samtidigt så kan jag lära mig något eller förkovra mig i någon intressant fakta medan jag sitter med mina siffror. Mestadels läser jag kriminalromaner eller faktaböcker om både det ena och andra. Just nu har jag startat ett nytt abonnemang tillsammans med Buzzador och har hunnit lyssna på några nyheter men också några gamla som jag ville lyssna på igen innan jag tar tag i den nyaste boken. Jag har bland annat lyssnat på den nyaste av Sofie Sarenbrant, Skyddsängeln – bra, inte lika bra som tidigare böcker i serien, men bra!

Sen har jag också lyssnat på de första 4 i Kepler-serien. Jag tycker dessa böcker är riktigt riktigt bra – spännande och annorlunda. Nu läser jag Stalker och den är trots att jag kunde lista ut vem som var mördaren direkt, riktigt bra! Ruskig tycker vissa men jag gillar det!

Tredje boken i Kepler serien!

Vill du testa Storytel? Via denna länk får du de första 30 dagarna gratis: https://www.storytel.com/signup?book=3461&campaignCode=invitefriend&referrer=27957600 . Perfekt under sommaren!

Du kanske också gillar…