Blog

Fem en fredag v40: Känslostatus

Höstfärgerna!

God eftermiddag! Idag har det verkligen gått i ett, men det är helg snart och det innebär en del vila. Ska bli skönt med helg, då förra veckans sjukdom gjorde att hela helgen bara försvann. Först tar vi en Fem en Fredag hos ElisaMatilda, med temat Känslostatus som kommer lite senare idag än tidigare, men ibland hinner man inte riktigt med sitt liv 😉

Ett tomt kontor på morgonen

1. Hur mycket har du skrattat i veckan? En hel del ska jag nog säga, kanske inte mer än vanligt så, men speciellt igår och idag då jag jobbat på kontoret tillsammans med mina kollegor. Mycket skratt blir det när jag hänger med Cabe och PP.

Vacker soluppgång

2. När har du känt dig som sämst? Oj, kanske när jag kände att jag inte orkade gå någon längre promenad med Max här om kvällen när jag var “ensam” och min astma satte stopp för att gå en ordentlig runda med M. Det känns taskigt att Max inte ska få en ordentlig kvällstur, men ibland kan man bara inte, men då kände jag mig ganska sämst!

Promenadstråk i veckan

3. Vad har fått dig att byta humör? Efter arbetsdagen igår och jag åkte hem så kände jag mig så trött, huvudet var helt slut, lite grinig och jag visst knappt vad jag hette. Men väl hemma så fick jag massor av pussar av Adde och Max och så gick jag ock la mig en stund. Och det gjorde att jag blev mycket gladare och kände att jag orkade med kvällen =)

Frukost på jobbet!

4. Vilken dag fick dig att längta till helg? Varje dag 😉 Hahahaha… Nej då, men måndagar är alldeles för långa och onsdagar känns meningslösa, så de dagarna hade det varit skönt med helg.

En suddig Max bredvid sin snuttehög och SUSHI!

5. Vad skulle du ge för betyg på veckan? 3.5 av 5 skulle jag säga, sömnen har inte varit helt hundra och jag har varit ganska trött, men har haft en bra vecka, med god sushi och mycket mys och med mycket kul!

Du kanske också gillar…

12 kommentarer

 1. säger:

  Den där sushi-tallriken såg läcker ut! Mmmmm!!

  1. Karoleen säger:

   Tackar! Det var den, ha en fin dag!

 2. säger:

  Max verkar inte gilla sushi, då lådan får vara ifred;-) En härlig bild.
  Det är många som sovit dåligt den här veckan. Du också. Undrar vad det beror på, då de som svarat har helt olika åldrar. Märkligt.
  Visst var det “konstigt” att åka till kontoret igen och jobba. Min bästis gjorde det ju också, men hon funderar att fortsätta med åtminstone två dagar med distansarbete. Två timmars fritid varje dag lockar.

  1. Karoleen säger:

   Hahaha… han tycker nog om laxen, men han har egentligen aldrig fått testa =) Han är lite sur för att vi tar lite för lång tid på oss att “laga” hans mat 😉 Ja, några dagar hemma blir nog bäst tror jag, tyvärr tror jag vissa företag inte ser fördelen med hemarbete och det är trist!

 3. säger:

  Det er skjønt med helg denne gangen, jeg får besøk av min datter og hennes samboer. Det blir kos.

  1. Karoleen säger:

   Så trevligt, hoppas du får en fin helg!

 4. Härliga bilder du har med i ditt inlägg. Sushi är just så gott 🙂
  Ha en riktigt fin lördag.

  1. Karoleen säger:

   Tackar! Väldigt, en favorit helt klart!

 5. säger:

  Ja, det är verkligen underbart med höstfärgerna. Tyvärr märkte jag att min ullungrönn, som varit helt magnifik, från en dag till den andra släppt nästan alla sina sprakande röda löv. Den där sushin ser väldigt lockande ut 🙂

  1. Karoleen säger:

   Visst är det! Så trist, är det vanligt att den gör så?

 6. Verkligen viktigt att få skratta och ta sig tiden för det. Jag har nog skrattat mindre på länge. Men vem vet snart kanske det vänder.

  1. Karoleen säger:

   Det hoppas jag verkligen!

Kommentarer är stängda.