Fjällen · Photography

Fjällen 2012 dag 7

Några plusgrader idag och sista dagen på denna vintersemester. Idag är det dags att packa och städa lite, så att vi skulle komma iväg snabbt, det är ju ändå ca 6 timmars bilresa hem, och 12 timmar för Dr. SpiderPig. Specialfrukost från Skåne, Kanske läsa lite i sista boken, eller kanske en annan om jag läst ut den… och bara njuta av att ha en ledig dag innan vi åker tillbaka till vardagen…

Sen skulle vi ju såklart också bada i badtunnan… Ytterligare ett av längtan för veckan var den nyinstallerade badtunnan. Efter frukost så satt Adde igång med att börja elda i badtunnan… Lillbusarna sprang omkring ute och lekte och “hjälpe” Adde med badtunnan…

Himlen var magisk vår sista kväll… helt makalös!!!

Vi åt middag, förrättsavokado och Kinapankakor och sen vart det bad i badtunnan… Mysigt! =)

Tack Svärföräldrarna och Svågern + familj för en mysig Vintersemester. Untill next year… =)