Buzzador Media

Leitz laptopställ

I samarbete med @leitz_sverige

Som Buzzador har jag fått testa detta Laptopsställ.

Jag sitter mycket framför en dator. Hela dagen på jobbet men också en hel del i privat med bildredigering, bloggning, Styrelsearbete (2 st), research och andra hobbysar. Alltid framför en bärbar dator och eftersom man försöker vara lite ergonomisk, sitter jag vid min arbetsplats (ordentligare på jobbet så klart) hemma och med en extra skärm och en trådlös mus och tangentbord. Även en pekplatta och penna finns runt platsen. Bärbara datorn har jag alltid på ett ställ för att få upp skärmen till ögonhöjd så jag slipper fler problem med nacken. Och fram tills för någon vecka sedan använde jag ett extra hyllställ från IKEA, som fungerat bra, men man har inte kunnat justera datorn speciellt mycket och eftersom mitt skrivbord är ganska grunt (hemma) så har mycket plats tagits av hyllan.

Jag blev väldigt glad när Buzzador hade ett samarbete med Leitz för att testa ett laptopställ, perfekt för mig. Jag har testat ett annat tidigare (no name) som jag gillat men det var säker 10 år gammalt och hittat i en skräphög på ett tidigare jobb. Sen dess har jag velat skaffat ett nytt men inte hittat någon jag gillat, utan det bästa jag hittat har varit IKEA-hyllan.

Laptopstället från Leitz är helt i plast och väldigt lätt samt platt. Stället kan varieras i fyra olika lägen och bör fungera med de flesta datorer.

Antingen jobbar jag framför min ASUS (privat) eller en LENOVO (på jobbet). Min privata dator är 8-9-ish år gammal, älskar den och den fungerar fortfarande väldigt bra. Nu märker jag att den börjar bli lite ”trött” men för det jag använder den för just nu fungerar den bra. Min jobbdator är grym, äntligen en riktigt grym arbetsdator som klarar av det vi behöver!

Tyvärrr insåg jag dock ganska direkt att Leitzen inte fungerar så bra med min ASUS, då man inte kan öppna upp datorn i en större vinkel än detta. Det innebär att skärmens vinkel blir fel, och nacken får krökas lite. Det är ju egentligen inte Leitzens ”fel” men eftersom det inte finns ytterligare en större vinkel så kan det bli lite svårt att använda, om inte vinkeln blir helt rätt från bordet. Men jag kommer garanterat jobba mer med detta för att få den perfekt. Älskar att skärmen kommer upp så högt och att den blir ganska grund om man kan använda den minsta vinkeln.

Med min jobbdator har jag inga problem då den inte har någon spärr på hur öppen datorn kan bli, den kan öppnas upp 180•. Vägrar dock att sätta igång datorn på semestern, så ni får låtsas att skärmen är på 😉

Stället känns säkert och väldigt användbart! Jag är väldigt imponerad och denna kommer användas massor hos mig. Och speciellt eftersom att denna är väldigt tunn och lätt kommer jag kunna ta med denna i väskan. Supersmidigt! Rekommenderas varmt om ett laptopställ är något ni vill ha!

#Leitzbuzz #Leitz  #Hemmakontor #pluggamedLeitz #buzzador

Du kanske också gillar…