Food, Hansson, Today

Helgen

I helgen var Hansson hos oss. Som vanligt behöver vi aldrig känna att vi ska ha gäster när han kommer, utan det känns mer som att en familjemedlem dyker förbi. Det är så himla skönt och därför håller vi inte på och konstar till det så himla mycket. Vi brukar köra på fika när han kommer på lördagseftermiddagen och något gott till middag på kvällen och sen är det bara att umgås och skratta resten av tiden. Samtidigt så frostade vi av frysen, ja, ni förstår, det är skönt att kunna bara göra det vi måste men ändå kunna umgås med vår vän…

Denna gång blev det Taco, faktiskt andra gången i rad nu, men det är ju så gott så det gör ju inte så mycket, eller vad tycker du Hansson???

Vi dricker Corona (öl) och tequila med våran taco, det är ju Adde’s familjs tradition egentligen, men jag som ÄLSKAR tequila anamar traditionen direkt. Denna gång körde vi på köttfärs, egenkryddad kycklingstrimlor, tortillabröd, grönsaker i mängder, oliver, ostdip, egengjord guacamole mm. Det blev hundra små skålar och som ni ser så gjorde vi ingen speciell dukning eller så, vi bara körde på…

Jag hade fixat chokladpudding till efterrätt men vi var så otroligt mätta och lite smålulliga, efter all tequila, så vi väntande med den, istället gick vi och la oss i våran säng, och tittade på våra Kanadabilder, alla 5,5 gb bilder! Haha, stackars Hansson =)

Vi hade det grymt roligt, och vi fortsatte med det roliga på söndagen när vi tillslut vaknade. Vi gick och la oss vid 03 på söndagsmorgonen, så det blev ju en ganska sen morgon, och vi tänkte att vi skulle ha gjort amerikanska pannkakor, men det var ingen som var särskilt hungrig, knepigt eller hur?

Men jag var bara tvungen att visa några bilder på hur köket såg ut på lördagskvällen…

Ja, ni ser ju, snacka om att det var ett riktigt bombnedslag…

Ja, vad tycker ni gått folk, visst är det helt otroligt att TRE personer kan göra en sån riktig röra, att tre personer kan stöka ner ett kök så otroligt mycket.

Ja gott folk, det ser ju ut som att ett helt kompani var hemma hos oss, men egentligen vad gör det, när man får ha en jättetrevlig helg med sina vänner =)

Chin Chin!

Du kanske också gillar…