Travel

Kanada dag 16

Vi vaknade sent idag, eller i alla fall Adde. Han sov till 09.40 och då tyckte jag att det var dags att vakna. Jag hade varit uppe sen strax innan 8 och började bli lite uttråkad ;-).

Familjen hade vaknat och precis satt sig vid frukostbordet när vi kom upp.

Termometern visade varma -3 C och det snöade och var mulet. Inte så himla upphesande med andra ord.

Dagen gick i både fixande med mat och lekande med datorer anda. Svärmor och jag hann även med att släktforska en stund och hitta några fler av mina släktingar. Att det kan vara så roligt att titta på en massa gamla böcker efter lite namn. Tack svärmor för att du visade mig släktforskningen =)

Idag skulle vi köra på julbord igen, # 3 för denna julen och då blev det till att fixa iordning alla maträtterna igen, men det gick ganska snabbt denna gången.

Ljusen över bordet tändes och ölen och snapsen togs in från kylan. Julmusiken sattes igång i iTunes.

Ljusen på borden tändes och sillen/förrätten ställdes fram på bordet.

Det dukade bordet var fullproppat som vanligt.

Efter sillen var det ju skinka, korv, köttbullar osv. Självklart med ett antal snapsar som medföljande kompisar.

Och efter julbordet åt vi ost och kex.

Sen gick vi upp på loftet och kollade på lite bilder och jag och svärmor skulle släktforska. Pojkarna kollade på amerikansk fotboll, Rosebowl, i väntan på att filmen som vi skulle titta på fixades i ordning. Jag lyckades somna i fotöljen och kunde inte för mitt liv hålla mig vaken så jag blev nerledd till sovrummet och somnade direkt och sov från halv sju till 07 nästa morgon.

Resten av familjen tittade på Die Hard och åt glass och Adde ramlade i trappen – tror ni att jag reagerade? Han mår bra för er undrar, han är bara lite öm och har ont i huvudet.

Tror nog att den ständiga febern har tagit ut sin rätt…

Du kanske också gillar…