Design, Food

K-wine – Italian genius

Jag älskar saker som gör livet lite enklare. Ni vet när man är på fest och det är buffe eller plockmat och man ska mingla under tiden; då behöver man ju 1 hand för att hålla i talriken, 1 hand för att hålla i glaset, 1 hand för att äta, 1 hand för att torka sig om munnen och 1 hand för att för att hälsa. Ja precis, vad jag vet känner jag ingen med fler än 2 händer vilket gör det hela lite små svårt.
Det är då såna här produkter som K-wine är så lysande, då har man i alla fall 1 hand ledig för att äta, dricka, torka sig om munnen och hälsa. Jättesmidigt faktist.
Det är alltså en fyrkant av plast som man trär på glasets fot – så man slipper använda båda händerna. De är frys-, mikro-, och diskmaskinssäkra vilket är smidigt. Det gör att clean-up är väldigt lätt.

Jag skulle älska att ha ett par sånna här hemma. De finns i carbon black, opalescent white, papaya orange och lime green och kan köpas i 6-pack. Det är Matteo Bertanelli som har designat dessa och de finns att köpa här (sidan verkar inte fungera just nu).

Du kanske också gillar…