GDS/DIY

Badrummet

Vi håller ju på och renoverar badrummet och det har pågått ett tag så att säga. Men det är nästan klart, det var varit en liten vägg att fixa väldigt länge. Eftersom vi fick en liten spark i helgen så började Adde med kaklingen och han har gjort det jättebra. Det är några skivor kvar eftersom vi inte hann med allting innan vi åkte i söndags men det är bara några enklare bitar kvar.

Så här såg det ut innan Adde började i fredags. Som ni ser är det i stort sett bara en “ram” runt dörren som är kvar. Men ni ser även dem där knapparna och termostaterna. Dom var dom svåra – de tog många många timmarna att fixa. Stackars Adde… Han hade det verkligen inte lätt…

Här sätter Adde fog eller vad det nu heter på den första plattan. Märks det kanske att jag inte har någon som helst aning om något alls?

Och så nu är den första plattan på plats.

Än är vi som sagt inte klara ännu, men i helgen blir det klart. Då får ni en efter bild också. Snart så har vi ett fint och fräscht badrum…

Du kanske också gillar…