Food

Dual Pizza Oven

Alla gillar pizza, eller hur? Pizza är så underbart varierande och mättar bra. Det behöver inte alls vara så där flottigt och onyttigt som man får det på pizzerier eller resturang. Att göra egen pizza kan vara roligt, nyttigt och “bra matigt” beroende på vad man har på pizzan. Jag vill gärna ha en pizza sten som man kan använda påde i ugnen och på grillen. Men jag hittade något annat som kanske vore ett alternativ om det inte vore så att den BARA gräddar pizza, med tanke på mitt hat mot Mono-Use grejer. Dual Pizza Oven är en dubbelugn som gräddar “färsk” pizza på 90 sekunder. Hur det går till vet jag inte riktigt men det låter ju som en dröm. För 2050 kr kan den bli din.

Everyone likes pizza, right? Pizza have an endless possibility of toppings and it feeds well. It doesn’t have to be as greasy as pizza parlors or resturants serve them. Making your own pizza can be fun, healthy and good eats depending on the topping. I’d love one of those pizza stones that you can have both in the oven and on the grill. But I did find somthing that might be another option to pizza baking if it weren’t such a mono-use. The Dual Pizza Oven is a dubbel oven that bakes “fresh” pizza in 90 seconds. How it all works I’m not sure but it sounds like a dream. For $249 it can be yours.