Festivities, Funny

A no brainer??!

När jag fick tänka efter lite, kom jag ju på att lillebror fyller år innan jul… Vilket betyder att jag måste fixa en födelsedagspresent också. Därmed blir nog brorsans julklapp en födelsedagspresent istället. Så, back to square one… Eller inte… Idag var jag på stan med mamma och hittade 3! julklappar till Adde. SCORE! Iofs i samma tema, men det är endå tre stycken. Så nu har jag i alla fall fått lite gjort trots att jag kom på att jag är ett pucko 😉

After som thought, I remembered that my brothers birthday is in december which means that I need a birthday present as well as a christmas gift. Therefore the previous Christmas gift is now a birthday present and I’m back to square one.. Or am I? When I was shopping today with my mom I found 3! Christmas presents for Andy. SCORE! That means that I’m still on the way to finnishing my Christmas shopping before December 23.

Du kanske också gillar…