Design

One lump or two?

Mycket fina teglas. Om man nu gillar att dricka te i glas, vilket inte jag gör, men ändå. Nu är det ju så att min afrikanska del säger ju att det är i teglas man ska dricka te…så på något sätt måste jag väl tycka att det är ok. I Egypten dricker man te i vanliga glas (då värme tåliga sådanna) som inte är så himla snyggt, men dessa glas från EXCEL är ju grymt söta… Jag skulle nog välja någon av dessa färger dock fanns det många andra. Inte rosa dock…Fy Fy Fy…har inte danskarna fattat att det är fint med rosa?

These beautiful glas to drink te from are something that I would love to have in my home – or some similar to them. I’m not sure if I like drinking te in glas but in Egypt everyone drinks te in glas. The Egyptian glases aren’t always so special just regular mugg things. But these from EXCEL are adorable. There are lots of differet colors, but NOT pink… what is wrong with PINK?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *