Fashion

Zylber smycken

Jag hittade webb-shopen Zylber där dom säljer jätte många fina smycken och andra accessoarer för extremt bra priser. Så här ligger det nämligen till, smyckena kostar ett visst pris, men det priset minskar successivt under en timmes tid till dom når ett slutpris som kan vara 10 % av det ursprungliga priset, och om du har tillräckligt mycket is i magen kan du då klicka hem varan för ett extremt billigt pris. Så här står det på sidan:

Priserna faller från sitt ordinarie pris i butik ned tills slutpriset är uppnått. Om ingen köper artikeln börjar prisfallet om från början. Märk att i vissa fall ligger priset fast ett tag vid priset i butik innan priset börjar falla. Notera att också slutpriset sjunker sakta beroende på hur väl en enskild artikel säljs.

För varje artikel anges det antal varor som finns kvar i lager. Den fråga som du dock alltid måste ställa dig är om du vågar vänta, någon annan kanske köper just den artikel du vill ha före dig?

Det låter väl ganska trevligt? Alltså “Lyx till folket” som dom själva säger, för väldigt billiga priser om du vågar vänta.
 
Om ni klickar HÄR, så får ni ett presentkort på 50 kr när ni blir medlem.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…