Att känna sig som en lantis

Idag blev det en tur till skogen men tyvärr ingen svamplycka… Vi fick oss en promenad dock och det kan väl vara bra det med =) Jag klädde mig kanske lite väl lantisaktigt med korta stövlar och strumpor som gick upp över leggingsarna så att jag skulle slippa myggen. Men sen tog vi en tur in till stan och då kan jag lova att jag kände mig som en riktig lantis… =D
2016-08-21 Lantis

Teal kitten on a monday

image

Måndag morgon och det är åter igen dags för jobb. Eftersom jag kör tidig vecka denna vecka har jag varit på jobbet sen 7, och nu efter flytten är det riktigt lugnt på kontoret vid så dags. Nästa kollega kommer in mellan 07.30-08.00, så det är lungt och skönt.

Veckan innehåller utbildning av nya agenter till min avdelning, försöka tanka så mycket tips och råd från S eftersom det är hans sista vecka, avtackning av min fina kollega S och så en trip norröver för att träffa mina barndomsvänner på Valborg. Så många känslor väntas och mycket jobb innan ledighet. Men det är bara att tuta och köra ?

Dagens önskeoutfit hade varit en cool teal kitten look, lagom lekfull och kul, precis vad som behövs för en fullspäckad måndag.

Vårskor

FotorCreated (1)

Denna vinter har gått hårt åt mina skor. Jag hade 4 par stövlar/kängor som jag älskat, men som en efter en gick sönder. Jag har testat att fixa 2 par av dem eftersom det var äkta skinn och jag tyckte att de var riktigt sköna att gå i, men tyvärr sa skomakaren att det inte gick att fixa på något bra sätt. Väldigt trist!

Så nu till våren hade jag i stort sett inga skor att använda mig av. Så det blev en tur till Skopunkten för att hitta några skor som jag kan använda i vår och kanske förhoppningsvis i höst så får jag försöka hitta några bättre vinterkängor i vinter istället.

Hittade dessa två par, ett par svarta anklets och ett par lite högre tanstövletter. Sköna och snygga, perfekt att ha till jobbet. Sen gör de inget att de också var billiga eftersom jag lite nödköpte dem… Men jag är positivt överraskad än så länge funkar de riktigt bra!FotorCreated

Meow

FullSizeRender

When it’s pouring down or the weather is just grey…

Cat shirt – stylemoi.nu – Burberry fur lined coat – burberry.com – skinny pants  – question-air.com – Hunter black boots – gravitypope.com – Ray-Ban ray ban sunglasses  – farfetch.com

En vårlook

FullSizeRender

 

Det är inte ofta jag pratar kläder på bloggen, men jag är ganska intresserad av mode. Det kanske inte alltid syns på mig, eller på min klädstil eftersom jag egentligen inte riktigt klär mig som jag önskar. Men om jag kunde skulle jag nog klä mig ganska annorlunda, men det handlar ju mycket om kroppstyp också, jag försöker klä mig mer efter min kroppstyp än vad jag skulle vilja.

Men detta är en sån där riktigt vårlook som jag älskar. Kanske inte jobbkläder riktigt men så där “spatsera runt på loppis med en kaffe i handen när vårsolen visar sig-look” =)

Cashmeretröja: Velvet by Graham and Spencer – Jacka: Sindy – Jeans: Dsquared2 – Skor: Superstar från Adidas – Väska: Muiska Dublin

 

//A lovely spring look that I’d love to wear during the weekends while rumaging through a thrift store or boot sale.