Adde, Fjällen, In-laws

Fjällen 2007

Förra veckan var jag och fästmannens familj i fjällen, i Storfjäten för att vara exakt. Familjen har åkt iväg 7 år i rad nu och det här är mitt andra år. Det är alltid lika mysigt, vi åker upp till fjällen och sen åker vi skoter nästan varje dag och vissa av oss åker slalom och längd. Jag tycker det är skönt att bara komma iväg lite och läsa ikapp några böcker. I år var det lite sämre väder än förra året, eftersom snön hade börjat smälta, men som tur var snöade det massor dom första två dagarna vi var uppe. Olyckligtvis fick jag nån skum släng av något kvällen vi kom upp, så jag låg helt utslagen hela kvällen och nästa dag. Men det försvann sen som tur var, jag mådde lite konstigt, var extremt trött och så men jag mådde i alla fall inte extremt dåligt som jag hade gjort första dagen.

Åka skoter är en av de bästa grejerna som finns just nu, jag älskar det, ibland i alla fall, när Adde inte åker så fort att vi bara åker på en med, men annars har jag vant mig med att han åker snabbt och jag tycker inte att det är läskigt som jag gjorde förra året. I år var det bara roligt

Tänkte dela med mig lite av dom fina foton jag tog under skooter turerna så att ni får en liten känsla av hur vackert det var.

Utsikten från stugan, man ser Fjätervålen fjället i bakgrunden.Skotrarna som vi hyrde, självklart åkte vi med
hjälm. Det gick väldigt fort ibland, men säg inte till någon.

Fjällen är ju så extremt vackert, jag älskar
landskapet. Man fattar inte riktigt hur mycket snö det är tills man ser en
trädkrona sticka ut ur marken 

Från fjällstugan där måååånga våfflor och varm choklad har intagits i solen.
I alla fall för dom som tycker om varm choklad

:)Vissa av oss har druckit Cola Light.

Den riktige fotografen, Adde, i hög form. Ska man ta dom häftiga bilderna
måste man vara beredd på att ligga i.

På vägen hem såg man ut över sjön, och det är så himla häftigt att tänka sig
hur det skulle se ut på sommaren när isen har smällt och allt är grönt.

Fotografen är även en wannabee Power Ranger ibland, men bara ibland. 

Snygg är han i alla fall.

Väl hemma igen sätter vi oss i bastun en stund och kopplar av, en heldag på
skooter kan göra ont i kroppen och då är värmen och en kall öl i stort sett
allt man kan behöva. Eftersom bastun hade ett fönster kunde vi också njuta av
solnedgången och mös och njöt flera gånger om.

En otroligt trevlig resa, Tack familjen E att jag
fick följa med även i år. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…