Fashion

Vardagssmink

Många andra har skrivit om deras vardagssminkrutiner så jag tänkte väl fortsätta trenden, yeah, I’m all out of ideas right now =)

Dream matte mousse från Maybelline, färgen Cameo. Jag använder väl inte foundation varenda dag, men för det mesta iaf. Jag tycker denna täcker extremt bra och så känns den lätt och luftig på huden. Chokladmousse känsla…mumsigt

Perfect Cover från Nivea Beauté. Mycket bra som cover och för ringar under ögonen (tyvärr används väl detta en hel del, sover väl inte alltid så himla bra)

Supermodel stain från jelly pong pong. Jag använder den bara som krämrouge, den täcker bra och så känner man sig väldigt fin med “rosigakinder”.

L’Extreme från Lancome. En extremt bra mascara, jag tror att detta är garanterat den bästa jag testat! Jag kommer nog fortsätta att köpa Lancome. Man får väldigt mörka, långa och icke klibbiga, klumpiga ögonfransar.

Ögonskugga använder jag massor med olika färger, helst grönt och sorter. Men det är iaf för det mesta puderskuggor jag använder.

Till läpparna har jag oftast läppglans eller läppbalsam (Vet inte riktigt skillnaden) Ett lager med cerat, helst Labelo och sen glans i någon rosa/röd ton över. Läpparna blir väldigt fina och icke-chappiga.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .