Food, Garden

Zetas handelsträdgård

Grevinnan och jag åkte på äventyr till Zetas handelsträdgård för att titta på lite vackra växter till trädgården och äta lite lunch. Det visade sig bli en otroligt fin dag med solsken och värme och helt underbar för en liten utflykt och lunch.

20120628-220131.jpg

Först gick vi runt i trädgården och tittade på träd och vackra blommor, men även vinbärsbuskar till Grevinnan och Amerikanska blåbärsbuskar till oss. Det är så härligt att strosa runt i en vacker trädgår och inspireras…

Sen blev jag bjuden på väldigt fin lunch på Trädgårdscafét =) Vi tog varsin räksallad med handskalade räkor, rostad bulgur, mango, soyabönor o avokadokräm. Den var riktigt god. Och så lite kaffe och kaka på maten.

20120628-220203.jpg

Som vanligt hade vi massor att prata om och skratta om. Grevinnan är en bra lyssnare och ger bra råd, så det är så härligt att prata av sig lite… =) Tack gumman! =)

20120628-220226.jpg

Varför får jag inte mina dahlior att se ut såhär?

20120628-220243.jpg

Sen kom vi ut till bilen och skulle försöka få in våra inköp i bilen. Ja, vad säger man, vi kanske borde ha tänkt på att träd på över två meter kanske inte riktigt får plats i en liten jagga =) Men det tillslut gick det alldeles utmärkt… Men som vi skrattade… =)

20120628-220300.jpg

Sen tog vi vägen hem via IKEA, BO:X med storshopping på Granit =) och därefter Plantagen. Riktigt roligt! =)

Sen åkte vi hem och så hade finaste mamma fixat middag och Adde hade kört hem från Göteborg. Så vi fick en härlig middag tillsammans.

Tack gumman för en så mysig dag! Kram =)

Du kanske också gillar…