Buzzador

Buzzador för Pantene Pro-V

Ett paket damp ner i brevlådan från Buzzador och Pantene Pro-V…

Helheten är hemligheten

Vackert och välmående hår är mer än bara yta. Hemligheten bakom hårets vitalitet är att äta rätt kost, motionera och behandla sig själv väl. Om vi i grunden mår bra samt ger vårt hår lite extra omsorg varje dag så kommer det synas i dess glans och styrka.

Under närmare 70 år har expertteamet på Pantene Pro-V samlat kunskap kring vilken betydelse miljö, kost, vanor och givetvis hårtyp har för hur ett hår ser ut och mår. Efter år av forskning och utveckling, lanserar Pantene Pro-V sin mest omfattande och banbrytande produktserie som erbjuder individanpassade lösning för ett hälsosammare hår. För att ta fram den nya formulan har Pantene Pro-V bland annat använt NASA-teknologi för att analysera hårets struktur på djupet. Delar av den nya formulan har utvecklats i ett nära samarbete med Lunds universitet.

Normalt/Tjockt hår: Normalt till tjockt hår har en start inre struktur och högre proteininnehåll än fint hår. När hårfibrerna utsätts för friktion uppstår slitningar som gör håret ofta kan kännas strävan och torrt. Pantene Pro-V rekommenderar: Repair & Protekt serien återfuktar och ger elasticitet och skydd för torrt/skadat hår. Produkterna skyddar mot värme/stylingskador, förebygger kluvna hårtoppar och förbättrar hårets fuktbalans. 

Fint hår: Strukturen för fint hår innehåller 50% mindre protein och är därför svagare än andra hårtyper. Fint hår kan lätt bli platt och livlöst, hårstråna går lätt av och benägenheten är hög för kluvna hårtoppar. Pantene Pro-V rekommenderar: Volume & Body serien med mikro-boosters ger vacker och hälsosam volym. Produkterna ger ett lätt och luftig frisyr och hjälper fint hår att nå sin fulla volym och glans. Den känsliga hårstrukturen får också ett kraftfullt skydd mot värme/styling skador. 

 

Färgat hår: Färgat hår har en annan struktur än obehandlat hår eftersom det naturliga vattenstötande skiktet avlägsnas under färgning. Håret blir svagare, mer poröst och färgen mattas av genom tvättning. Pantene Pro-V rekommenderar: Protect & Smooth serien för färgat och blekt hår ger ett skyddande skikt som kapslar in och bevarar hårfärgen. Produkterna skyddar även mot styling/värmeskador och hjälper till att återskapa hårets naturliga volym.

Tips för välmående hår:

 • Drick vatten. Din kropp och ditt hår behöver vätsketillförsel för att fungera. Ett extra tips: För att beräkna ditt dagliga vattenbehov, multiplicera din kroppsvikt med 0.033. Då får du antal liter du bör dricka per dag. Om du tränar mycket eller om det är varmt ute bör du dricka 10-20% mer. 
 • Vitamin B5 förbättrar hårets elasticitet, styrka och glans.
 • Ät varierande kost med högt innehåll av vitaminer, mineraler, järn och protein. Undvik alkohol och koffeindrycker som torkar ut håret.
 • Balsam vid varje hårtvätt. Ditt hår behöver fukt och näring för att må bra.
 • Använd leave-in spray. Om du vill att ditt hår ska kännas starkt och se livfyllt och tjockt ut, spraya det med leave-in balsam som du kramar in.
 • Skydda håret från värme. Handdukstorka håret innan du fönar. Applicera en leave-in hårinpackning innan torkning och använd skyddande spray.
 • Reparera och återställ. Ge ditt torra hår en boost med en intensiv hårinpackning en gång i veckan.
 • Toppa håret var fjärde till var sjätte vecka för att undvika torra hårtoppar som lätt bryts av.

 

Buzzadorpaketet innehåller:

 • 1 schampo för normalt/tjockt hår
 • 1 balsam för normalt/tjockt hår
 • 1 inpackning för normalt/tjockt hår
 • 1 värmeskyddande spray för normalt/tjockt hår
 • 1 Buzzadorfolder

Att dela ut:

 • 2 schampo för normalt/tjockt hår
 • 2 schampo för fint hår
 • 1 schampo för färgat hår
 • 5 minifoldrar

Du kanske också gillar…