Fashion

Bloomify – 70% billigare än i butik

logotype

Bloomify erbjuder parfym, hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter från välkända varumärken upp till 70% billigare än i butik.

NamnlösBloomify grundades 2010 med affärsidén att erbjuda skönhetsprodukter till bästa pris. Här handlar du smart och enkelt och du hittar samma produkter som i butik, men till ett lägre pris. Det kan du göra genom att vi hittar rätt varupartier, köper stora volymer, har lägre marginaler samt en effektiv logistik.

DKNY

Bloomify – Everyday. Everybody.

clean

Varumärken: 4711 – Acqua di Parma – Adidas – Agent Provocateur – Antonio Banderas – Aquolina – Aramis – Azzaro – Balenciaga – Benetton – Beyonce – Bijan – Biotherm – Boucheron – Britney Spears – Bruno Banani – Burberry – Bvlgari – Cacharel – Calvin Klein – Carolina Herrera – Cartier – Celine Dion – Cerruti – Chanel – Chloe – Chopard – Christian Audigier – Christina Aguilera – Clarins – Clean – Clinique – Coty – David Beckham – Davidoff – Dermacol – Diesel – Dior – DKNY – Dolce & Gabbana – Dsquared2 – Ed Hardy – Elie Saab – Elisabeth Taylor – Elizabeth Arden – Escada – Estée Lauder – Eva Longoria – FCUK – Ferrari – Geoffrey Beene – Ghost – Giorgio Armani – Giorgio Beverly Hills – Givenchy – Gloria Vanderbilt – Gres – Gucci – Guerlain – Guess – Guy Laroche – Halle Berry – Heidi Klum – Hermes – Hugo Boss – Hummer – Issey Miyake – James Bond – Jean Paul Gaultier – Jennifer Lopez – Jessica Simpson – Jimmy Choo – John Galliano – Joop – Jovan – Juicy Couture – Justin Bieber – Kate Moss – Katy Perry – Kenzo – Kylie Minogue – La Perla – Lacoste – Lady Gaga – Lagerfeld – Lamborghini – Lancome – Lanvin – Laura Biagiotti – Lolita  – Lempicka – Madonna – Marc Jacobs – Mariah Carey – Masaki Matsushima – Mexx – Mont Blanc – Moschino – Naomi Campbell – Narciso Rodriguez – Nina Ricci – Oscar de la Renta – Paco Rabanne – Paloma Picasso – Paris Hilton – Paul Smith – Police – Porsche – Prada – Puma – Ralph Lauren –  Replay – Revlon – Rihanna – Roberto Cavalli – Rochas – Salvador Dali – Salvatore Ferragamo – Sarah Jessica Parker – Sean John – Sergio Tacchini – Shiseido – Stella McCartney – Swarovski – Thierry Mugler – Tom Ford – Tommy Hilfiger – Valentino – Van Cleef & Arpels – Vera Wang – Versace – Victoria Secret – Viktor & Rolf – Yves Saint  – Laurent – Zippo

Så om du ska köpa en parfym, varför inte besöka Bloomify och få den mycket billigare!

Du kanske också gillar…