Fjällen, Photography

Fjällen 2013 Fredag

Temp: -12.

Sista dagen i backen och sista dagen i stugan innan det är dags att åka hemåt. Killarna åkte iväg på morgonen för att ta ett par åk innan det var dags för tävling för ThAnakin som vi alla skulle titta på. Men först var det dags att tända i badtunnan igen och se till att det blev varmt inför kvällen. Vattnet var fortfarande ca 20 grader så det var inte långt kvar. Vi tände på och fixade potatis och purjolökssoppa till lunch och sen började vi med kvällens middagsförberedelser innan vi åkte iväg till backen för att hejja på ThAnakin. En vacker dag och riktigt lysande väder. Lite kallt men det var skönt med solen i ansiktet. Det gick jättebra för ThAnakin i tävlingen och Adde åkte jämsides och fotade. L’Yoda skulle också åka ett par åk så det var 5 killar uppe i backarna… Svärmor, Svägerskan och jag satt och fikade i solen i några timmar och njöt av att det var underbart i solen. När solen gick ner var det dags att lämna in skidorna för i år och åka hemåt. Hemma var det bara att fortsätta med brasan och sen fixa middagen. Med middagen på spisen var det dags att bada i tunnan i solnedgången. Otroligt vackert och så varmt och skönt. Ett perfekt avslut på en jättemysig vecka. När vi duschat och gjort oss i ordning, fixades det sista med middagen. Det blev Baconlindade kycklingfiléer med klyftpotatis som serverades med en varm parmesansås (som var supergod!) och sallad. Till efterrätt blev det min Cheesecake som svärmor svängt ihop. Mums!

En supermysig avslutning på en supermysig vecka!!!

2013-03-28 Fjällen 2013 Fredag 01 2013-03-28 Fjällen 2013 Fredag 02 2013-03-28 Fjällen 2013 Fredag 03 2013-03-28 Fjällen 2013 Fredag 04 2013-03-28 Fjällen 2013 Fredag 05 2013-03-28 Fjällen 2013 Fredag 06 2013-03-28 Fjällen 2013 Fredag 07

//The Annual trip to the mountains of Dalarna and specifically of Lillfjäten has been a real blast with lots of snow and sun. The coldest year that I can remember but also with the most snow. Beautifully sunny at times and we have had lots of fun. A lovely week – lots of pictures and lots of snow. Thanks for this week!//

Resten av veckan: Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag

Du kanske också gillar…