Me

Ladda batterierna

Jag är en sån människa som påverkas enormt av vädret. Är det sol ute har jag sol i sinnet och är det regn, ja då är det regn i sinnet. Jag försöker påverka mig själv, men det är otroligt svårt! Men något som jag kan göra är att försöka ladda det “interna minnet” med så mycket sol som möjligt för att kanske ha lite i det “interna minnet” när regnet vräker ned. Det bästa är att ha en hel dag i solen med solskensaktiviteter som att sola, bada, åka båt, sitta på uteserveringar eller egentligen att spendera så mycket tid som möjligt i SOLEN.

20130703-085832.jpg
Idag får bli en sån dag, jag har parkerat mig själv i våra sköna solstolar, med en stor latté, favoritmusiken i öronen och sommarläsningen.

20130703-085931.jpg
Solen skiner och mitt hjärta skuttar av glädje, och jag försöker att inte grubbla eller tänka på måsten utan bara att njuta. Vi får se hur det går… Men ladda batterierna ska jag! Sen i eftermiddag bler det en tur till Uppsala till Faster och Farbror med familjen (härifrån) förutom Wilderbeast. Ska bli mysigt och det, att få va med familjen, det laddar även det “interna minnet”.

Men nu…Solsken!!!

I’m a person that really needs sunshine outside to feel sunshine inside. I react to the weather as any flower would, sunshine I blossom and rain I close my buds and retreat into my petals. But today I’ll be trying to charge my batteries in the sunshine. Maybe even the charge the “internal memory” for a rainy day. A sun lounger, a big latté, favorites from my ear buds and my summer reading. And later on today we’ll be going to my aunt and uncle in Uppsala and have a lovely time with the family. But now, sunshine…

Du kanske också gillar…