Blog · Loppi

Loppi Blogbag oktober 2013

3012-10-24 loppi blogbagFör någon vecka sedan fick jag hem Loppi Blogbag att testa och nu har vi testat dessa produkter här hemma.

Loppi Blogbag oktober 2013 innehåller följande:
•   Croodarna på DVD: 
•   Barnängen Sensitive Deo
•   Santa Marias nya kryddblandning Coriander & Chili. 
•   Reztart
•   SweetDrops Stevia med chokladsmak från SweetLeaf. 
Den nya filmen Croodarna tittade jag och Adde på igår. Jag är väldigt förtjust i tecknade filmer t.ex. Ice Age och denna filmen var riktigt rolig. Den var barnvänlig trots att den var underhållande för vuxna. Många roliga scener i filmen och helt klart värt att kolla på! Vi såg den på engelska eftersom jag tycker tecknade filmerna är bäst på originalspråk och favoriten var Belt, en så söt liten sak. =)
Sensitive Deo från Barnängen luktade riktigt gott, trots att jag inte brukar gilla blomdofter. Den är verkligen snäll mot huden och fungerar bra som en antiperspirant. Jag gillar att den innehåller 0% alkohol, för det betyder att den inte är uttorkande. Jag gillar formen på flaskan och tycker att den håller det den lovar.
Coriander & Chili från Santa Maria – oh, en ny favorit i kryddhyllan. Jag brukar vara skeptisk till kryddblandningar men denna var riktigt god! Och att det är en kvarn gör det hela mycket bättre, då får man färskmalet jämt, det gillar jag starkt. Smaken var både söt, stark och fräsch, vilket är positivt. Jag vet att den egentligen är till för asiatiska maträtter men jag hade den i köttfärssåsen igår och det blev jättegott.
Rezart mellanmål är en sån produkt som jag aldrig skulle köpa. Jag gillar inte riktigt barer istället för riktigt mat. Och tyvärr var denna inte en favorit. Jag tyckte den doftade fantastiskt, äpple & kanel, hur kan det bli fel, men med så många såna barer så smakade den mest mjöl och jag fick nån konstig fettig hinna i munnen av den. Så tyvärr inte min grej, men jag kan se tjusningen och enkelheten av dessa och andra mellanmål.
SweetDrops Stevia från SweetLeaf Stevia var en produkt jag aldrig hade hört talas om. Visst man har ju hört om Stevia men inte om SweetDrops. Detta var något jag faktiskt verkligen gillade. Jag testade produkten både i vanlig mjölk men också i kaffe med mjölk och båda tyckte jag var goda och smakade massor av choklad. Adde och Wilderbeast tyckte inte riktigt om det utan tyckte att det blev alldeles för sött, men de är ju också lite känsliga mot allt för söta saker. Jag vet inte om det finns men skulle verkligen vara intresserad av nån med vaniljsmak. Det skulle vara guld för min del, att ha i kaffet och slippa ha i massa extra socker i min mat.
Jättekul att få testa dessa produkter och ett jättetack till Loppi för att jag fick förtroendet.

2 thoughts on “Loppi Blogbag oktober 2013

Comments are closed.