Dubai

Dubai 2013

Update: flyttad till det rätta datumet!


20131205-064702.jpg

Igår kom vi hem från nästan 2 veckor i solen…

Vi spenderade veckan innan jul och julen i Dubai hos mamma och pappa. Eftersom vi har haft en ganska tung period ett tag nu och en ganska stor förändring i livet snart så kände vi att vi behövde ett litet avbrott och få vila upp oss lite.

Bloggen har haft förinställda inlägg och jag har försökt att hålla mig ifrån bloggen lite för att spendera så mycket tid som möjligt med min familj och njut av att göra ingenting och allt – det som känts bra just för den dagen. Men kameran har gått varm eftersom vi faktiskt har gjort mycket mycket roligt och jag vill så klart visa er vad vi har haft för oss. Så jag har skrivit åtminstonde ett inlägg om dagen som kommer att läggas upp, kl 12 varje dag de nästkommande dagarna då får ni se hur vi haft det.

En riktigt härlig resa med massor av mys, vila och aktiviteter – häng med vet ja!

//Yesterday, we arrived back in Sweden after spending two weeks in Dubai, celebrating Christmas as well as visiting my parents. I’ve been blogging but not posting, but the post will be posted the next couple of days…//

Du kanske också gillar…