OakNose

En hjälpande hand

Förra söndagen fick vi besök från Grevinnan, Sir och gullungen Adam. Tanken var egentligen att vi skulle åka upp till Stockholm för att vara med på lille Joels namngivnings fest på lördagen och sedan bruncha med Grevinnan och Sir på söndagen. Men det blev inte så, av brännskadan fick jag hög feber i stort sett hela veckan samt att vi behövde tiden för att bli klara med dräneringen. Så vi fick tyvärr avboka. Det kändes inte alls kul, vi ville ju självklart vara med och hälsa lille Joel till familjen och gosa med honom men vi får försöka göra det en annan gång istället. Och brunchen fick tyvärr då också vänta. Men finaste Grevinnan och Sir satte sig istället i bilen och kom ner till oss för att hjälpa till på söndagen. Det är inte alla vänner som åker 19 mil enkel resa för att hjälpa till med dräneringsarbete i några timmar. De finaste människorna och de är guld värda!

Så ett par timmar på söndagen fick vi hjälp att göra klart något som nog hade tagit oss hela dagen. Vi behövde helt enkelt lite jävlar-anama-hjälp och vi kom mycket längre än vi trodde. Jag och Grevinnan fick en härlig pratstund medans killarna slet, men det kändes som vi kanske båda två behövde prata av oss lite. Jag vet i alla fall att jag behövde min vän <3.

Tack finaste vännerna för er hjälpande hand och för att ni alltid ställer upp! Vi är lyckligt lottade att vi har er som vänner och är omringade av så många underbara människor som bildar vår familj! Kram!

 

Du kanske också gillar…