Food

Varma mackor

Bland  det godaste och lättaste som finns att äta är enligt mig Varma mackor. De är så oändligt varierbara och det blir nästan aldrig fel. Vi gör nästan enbart varma mackor i en smörgåsgrill och investerade faktiskt precis innan jul i en ny smörgåsgrill. Tefal Health Grill Comfort från Tefal som egentligen är en inomhusgrill med två stycken grillytor och funkar riktigt bra som smörgåsgrill. Gångjärnen pressar inte ihop de två ytorna utan har ett flexibelt gångjärn som bygger lite höjd och använder tyngden av den övre grillen mot brödet. Maskinen är guld och rekomenderas varmt!

Det är något med det knapriga brödet, krämiga osten och salta salamin/skinkan som gör att det vattnas i munnen på mig. Favoriten just nu är baserad på ett lantbröd, en baconmjukost, salami samt en vällagrad Slanke och kryddad med chili och oregano. Men det finns så många smaskiga recept som vi skulle behöva testa. Kollegan Hyena har testat en med avokado och kyckling som lät riktigt gott.

Men det viktigaste för mig är att osten smälter och blir superkrämig och att brödet är knaprigt och det blir det verkligen i vår nya Tefal. Och sen måste det gå snabbt också, speciellt om man påbörjar middagen 19.30 när man kommit hem och gått promenad med Max. Snabbt, enkelt och gott!

//Grilled cheese sandwiches is one of our favorite meals right now. It’s quick and easy and can be very flexible. Yum!

Du kanske också gillar…