OakNose, weather

2016 – Ett kallt år

 

Snacka om att det har varit ett kyligt år hittils, minusgrader hela året än så länge i alla fall i vår lilla by i Östergötland. Om man kolla den röda linjen samt röda skalan på vänster sida, så ser man temperaturen under den senaste veckan från vår utomhustermometer. Under nollan och så går det bara neråt, men nu ska det tydligen vända sägs det… Men jag gillar att det äntligen har blivit vinte, snön vräker ner och jag kör på Winter-feeling-deluxe. Snögubben inom mig är lycklig =)

Nu är jag ju fortfarande så pass dålig fortfarande (den jävla höstan/förkylningen släpper ju inte) att jag inte får vara ute och leka i snön, det blir promenader för Max skull men jag skulle så gärna vilja vara ute och leka i snön. Max älskar snö och hoppas och skuttar som en liten, ja, jag vet inte, snöälskande hund =) Hans gener gör sig till känna så att säga, är man en liten Östsibier så är man!

Man får ju knappt säga det för alla blir så arga, men Jag Älskar Vinter och vill ha mer SNÖ!  Ös på bara!

//The new year has brought some cold air to our part of the world. The temperature hasn’t been above 0 any day this year, and yesterday we had a lovely -20 C. So it sure is winter now, and I’m LOVING it! Bring it on, more and more!

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. Jim säger:

    Huu, bergvärmen får kämpa! Elgrafen gråter. Ni får jämföra med temperaturen ändå här långtbortistan, http://www.temperatur.nu/nykil.html

    1. Karoleen säger:

      Oh yes, men tänk vad fint det är =)

Kommentarer är stängda.