Fashion

En vårlook

FullSizeRender

 

Det är inte ofta jag pratar kläder på bloggen, men jag är ganska intresserad av mode. Det kanske inte alltid syns på mig, eller på min klädstil eftersom jag egentligen inte riktigt klär mig som jag önskar. Men om jag kunde skulle jag nog klä mig ganska annorlunda, men det handlar ju mycket om kroppstyp också, jag försöker klä mig mer efter min kroppstyp än vad jag skulle vilja.

Men detta är en sån där riktigt vårlook som jag älskar. Kanske inte jobbkläder riktigt men så där “spatsera runt på loppis med en kaffe i handen när vårsolen visar sig-look” =)

Cashmeretröja: Velvet by Graham and Spencer – Jacka: Sindy – Jeans: Dsquared2 – Skor: Superstar från Adidas – Väska: Muiska Dublin

 

//A lovely spring look that I’d love to wear during the weekends while rumaging through a thrift store or boot sale.

Du kanske också gillar…