Jobb, Max, weather

Måndag

God morgon!

Måndag och denna vecka jobbar jag sent, dvs 9.30-18.15 så jag får lite sovmorgon. Adde jobbar tidigt så det blir korta dagar för Max i hundgården, vilket är jättebra =)

Men nu ligger Max och jag kvar i sängen och han snarkar som en grävmaskin och jag fnissar för mig själv. Innan jag åker till jobbet blir det lite frukost och så en prommis i solskenet. Det är redan supervarmt!

IMG_4745

På lunchen satt jag ute och njöt av solen med en köpelunch, usch vad besviken jag blev av den. Det blir jag nästan alltid med frysta matlådor men denna var bland det tristaste jag ätit, förutom att den saknade kryddning var potatisen i potatisgratängen hård och köttet hade stora broskbitar. Trist Findus, riktigt trist! Men jag kan inte klaga på vädret, jag struntade i maten och bara njöt av solen och mina poddar istället. Så mycket bättre!

IMG_4746

Du kanske också gillar…