Festivities, Food, Mom-Dad

Midsommar 2016

Midsommarafton 2016

Då var det äntligen dags för midsommar och jag mår faktiskt bättre. Jag är förkyld och har hosta men känner mig pigg nog att överleva. Så eftersom Adde jobbar fred, lör och söndag så tar jag och åker upp till mamma och pappa för att spendera helgen med dom.

Det såg väldigt grått ut på vägen upp och jag trodde att jag skulle fastna i massor med midsommartrafik men det var nästan inga bilar på vägen. Jag lyssnade på ljudbok hela vägen upp så det gick fort =)

IMG_4915 Väl uppe var det bara att mysa med mamma och pappa. Vi fixade lite i trädgården och lagade mat men mestadels tog vi bara och mös. Jag kände att jag bara behövde ta det lite lugnt.

Men sen var det ju dags för midsommarmat, ett litet litet midsommarbord för oss tre. Men lite olika varianter. IMG_4916Ägghalvor är ju mina favoriter. Så dom gillade jag extra mycket. Sill är ju inte riktigt min favorit så det blev gräddfil, färskpotatis, lök och så prinskorv.  IMG_4917Så kanske det slank ner några kalla också… IMG_4918

Och kvällen avslutades med kortspel…IMG_4919En lagom midsommar för en halvkrasslig Karoleen som fick umgås med sina fina föräldrar!

Du kanske också gillar…