weather

Att åka hemåt

IMG_5029

Och då var det dags att åka hemåt igen, till mina fina killar. Mina föräldrar ska åka på sin traditionsenliga årliga resa tillsammans med Ove och Lillis så det är ingen här som vill umgås med mig =( Och vädret har vänt och jag behöver passa på att vila inför imorgon… Hostan ger sig inte riktigt och det vore ju skönt om jag skulle kunna vara frisk till imorgon.

Mamma och pappa åkte tidigt på morgonen mot Motala och jag passade på att ta ett bad och läsa lite innan jag gav mig av hemåt. Adde var ju ändå på jobbet så jag behövde inte riktigt stressa. Men på vägen var jag tvungen att stanna till i Sillekrog för det regnade så mycket. Det var helt otroligt, har inte riktigt varit med om ett sånt enormt regnväder, så vi var många som stod i Sillekrog och väntade på lite bättre väder…

Men vi får se när vi kommer iväg igen, det borde inte vara så länge… förhoppningsvis… =)

Du kanske också gillar…