Weekend

Give me WEEKEND!


Åh äntligen är det helg. Hela veckan har gått sålångsamt och det har varit mycket hela tiden, på jobbet och privat. Sen har jag börjat tokhodta igen och detdrsr ju verkligen ner mitt humör och orken blir obefintlig.

Jag åkte lite tidigare från jobbet för att komma hem lite tidigare till mina killar med allt jag gjorde blev dumt.

Åkte för att hämta ett paket och det var så varmt i bilen att jag brände handflatorna på ratten. När jag hämtat paketet är det gigantiskt och jag har svårt att bära det till bilen och jag har inte beställt något stort så jag fattar inte varför paketet var så stort. Det fick plats men nöd och näppe i bilen.

Skulle åka till Resecentrum för att hitta en Pressbyrå där de sålde NT åt svärmor så lyckades jag åka fel och fick riga Adde för guidning. Sen inne på Pressbyrån fick jag en sån enorm hosattack att det kändes som att jag folk i butiken trodde jag hade pesten. När jag skulle tillbaka åkte jag tvärt om och lyckades åka fel nånstans så jag har ingen aning om var jag tillslut hamnade.

Så på med GPSen och hitta till CityGross för att handla lite snabbt. Vi får besök imorgon av mina föräldrar och Bibbi och Uffe så lite behövde vi ha. Trots lista så lyckades jag missa saker och fick gå tillbaka hela tiden. Sen skulle jag ta ett sexpack öl och det bara sprutar öl på hela mig, mobilen, bilnycklarna och min klänning. Yippy!

När jag kommer ut till bilen måste jag hosta lite till… Hur mycket som helst och eftersom det är sommarens varmaste dag så måste jag få in varorna så att de inte smälter bort i värmen… In i en skållhet bil!

Tar mig sen til apoteket för att köpa hostmedicine och har ingen röst när jag ska handla i kassan för att jag hostar så dant. Nice!

Åker hemåt och möts av en supertrött Adde och bara slänger in varorna i kylen så att vi kan äta lite snabbt och dö i soffan.

Resten av kvällen ömsom halvsover vi ömsom tittar på någon trist serie som spårat ur…. Men mest av allt är vi tillsammans och får vila ❤️

Du kanske också gillar…