EFIT

EFIT 3 november 2016

Det är EFIT – Ett Foto I Timmen idag, ni hänger väl på?

 

Godmorgon! Kul att det är EFIT idag, för idag fyller jag år =) Kul att få visa er ett foto i timmen från min födelsedag, men eftersom att jag jobbar blir det kanske inte så mycket varierande bilder men lite kul ändå =)

Vi vaknade som vanligt 05.15, men det finns inte så många bilder därifrån eftersom det är mörkt och så. Men jag fick skönsång av maken och massor av pussar av både M och Adde. Supermysigt! Eftersom jag har ont i benet och har en stundande förkylning/halsont från helvetet blev det ingen morgonpromenad för min del men jag fixade istället frukost och så tills mina killar kom tillbaka. Och så började mobilen plinga med meddelande från mina föräldrar som grattar.

Dagens första bild får då bli en bild på snön som kommit under natten. Yay! Snö på min födelsedag, det är en riktigt trevlig present det!

img_0111

Så fick jag en present till frukosten, men jag visar jag senare =) Något jag har önskat mig, tack Adde och sen blev det till att åka till jobbet.

Huset under ett tuuuunt snötäcke <3

img_0112

Denna vecka har vi turen att kunna åka tillsammans till jobbet och idag skjutsade jag Adde till jobbet och sen åkte jag själv till jobbet. Där blev jag välkomnad med Grattis-önskningar och telefonen plingar något hysteriskt med meddelande SMS och varierande önskningar! Jag känner mig väldigt älskad! Tack!

Men nu är det dags att jobba…

img_0113

Här på jobbet rullar det på, mycket som händer på en gång. Jag måste nästan lägga in påminnelse på mobilen för att komma ihåg att fota =) Men nu fick jag en naturlig bild, en fin kollega som kom med en present. Tack LL <3 Du är för söt!

img_0116

Och så fortsätter dagen med möten. Torsdagar är mötes-dag för oss. Många möten på rad och så ska man hinna med någon lunch och “riktigt” jobb däremellan =)

img_0118

Åker iväg på lunchen för att hämta kvällens mat =) Omnomnom, det gäller att äta gott när man fyller år tycker jag =)

img_0125

Och sen blir det lunch på kontoret med kollegorna.

img_0126

Och så har söta Hyena kommit med present =) Tack, det känns verkligen som att mina vänner vet vad jag tycker om =) Så det blir en kopp kaffe på maten och så en chokladbit till.

img_0128

Så busar min kollega Jax med mig och låtsas skicka ut ett “pop-meddelande” till hela företaget om att jag bjuder på tårta. Haha! =)

img_0131

Och där började halsen göra extremt ont igen… Jag hoppas ju att det inte blir värre nu innan helgen. Håller fortfarande tummarna. Men jag och mina Strepsils Honung & Citron jobbar tillsammans för att bli friska.

img_0134

Snart dags att gå hem för dagen. Det har varit en kämpig dag, och siffrorna är inte lika fina som vi velat men det är svårt när det är svårt. =)

img_0136

Dags att hämta Adde och åka hem och städa lite innan vi får besök ikväll. Det är mörkt och mycket djur ute, det gäller att vara lite försiktig.

img_0151

Prommis med Maxen och gos med honom. Städa undan lite snabbt och så ta fram kvällens Smörgåstårta. Omnomnom!

img_0149

Skratt, god mat, tårta, presenter och fina besökare <3

img_0150

Sen umgicks vi lite mer och jag har haft en riktigt trevlig födelsedag. Fina presenter, saker som jag verkligen önskat mig och så mycket kärlek och värme från alla jag känner. Tack för att ni gjort min dag speciell! <3

Detta var min dag, tack för att ni följt den idag <3

(Efter gästerna gick hem och Adde och jag gick och lagt oss, så kom febern och jag började må dåligt igen. Hade ju hoppats på att jag skulle bli frisk nu, men det verkar som att jag går och drar på något skit som inte riktigt vill slå ut. Ont i halsen, huvudvärk, snuva och feber… mys!)

18 thoughts on “EFIT 3 november 2016

  1. Grattis i efterskott! Så trevligt att bli så firad! Mindre trevligt med förkylningen, hoppas att du kan vila dig frisk i helgen.

  2. Tittar in till dig några dagar senare och säger grattis i efterskott. Hoppas förkylningen vände innan den bröt ut helt.

Comments are closed.