Media

Lördag och Lejontämjaren

Jo men visst, äntligen lördag…

Tyvärr är det inte riktigt helg då Adde inte är ledig, men vi tar det som det kommer och försöker göra det bästa av det hela. Vi gick upp alla tre strax efter 5 och M och Adde gick på morgonprommis medan jag fixade frukost till Adde och fixade med matlådor och sånt inför dagen. Satte igång en maskin tvätt och började städa köket.

Adde åkte till jobbet och eftersom jag hade börjat med köket så fortsatte jag med det och fyllde en diskmaskin innan jag gick tillbaka till sängen och la mig och mös med Maxen. Någon timmes läsning då äntligen jag läste ut Camilla Läckbergs Lejontämjaren… Jag började läsa i somras men har inte haft ro att sätta mig ner med en bok utan det har bara blivit ljudböcker på sistonde.  Men som vanligt är Läckbergs böcker briljanta och även denna, spännande och bra!

img_0226

Efter en långgos i sängen så blev det att fixa med första tvätten, sätta igång nästa och sen brygga sig en kopp kaffe och laga frukost till både mig och M. img_0227

Idag blir det tvätt och städning och mycket vila. Så det så…

 

(Inlägget innehåller Adlinks)

Du kanske också gillar…