Hemnet

Hemnetspaning Bjuv

Alltså, kolla bara på denna pärla i Bjuv!

Jag älskar omgjorda lokaler till hem. När Adde bodde i Mariestad och vi tänkte flytta ihop så var vi och kollade på en fantastisk gammal skola som vi skulle ha skapat ett makalöst vackert hem i. Men det blev inte av och kanske bra det för det hade blivit ett väldigt annat liv för oss då tror jag ?

Detta är ett gammalt stationshus, Norra Vrams stationshus på 275 km, helt nyrenoverat. Oh my!

Älskar detaljerna, teglet som får vara kvar och härliga stora fönster. Vi har inget tegel inomhus men vi har ju ett tegelhus så det vore snyggt att få fram lite. Vi har ju tankar på att ta fram murstocken i köket men man kankse skulle även kunna ta till lite tegel nånstans.

Takhöjden…. aaaahhh….

Riktigt läckert!

Sen kanske inte badrumemet var så snyggt, är verkligen inte förtjust i kaklet, för mycket. Men alltså drömmen är ju att ha en kamin i badrummet. Älskart!

En riktig dröm för nån som gillar omgjorda lokaler!

Foto: Mäklarbyrån

Du kanske också gillar…