X-mas

Julkalender 2018 – 1 december

I år har jag valt att köpa mig en ganska seriös kalender. Förr om åren har det alltid blivit en chokladkalender av enklaste sort men i år kände jag att jag ville testa Yves Rochers adventskalender. Jag gick först upp ögonen för den förra året när flertal bloggare hade fått/beställt hem kalendern och den såg härlig ut så i år slog jag till.

Adventskalendern kommer i en tygpåse med 24 stycken småpåsar i, med tillhörande snöre och träklädnypor för att ev hänga upp småpåsarna. Jag kände inte riktigt att vi har någon bra plats att hänga upp alla småpåsarna och det är kanske inte riktigt är min grej heller ?

Varje påse är märkt 1-24 och det är så underbart lätt att bara öppna upp sin “lucka”.

Så söta!

1 december: dagens påse innehöll Thé Doré creme mains/Golden Tea hand cream. En väldigt trevligt doftande handkräm och är härligt mjukgörande.

Gillar verkligen Yves Rocher samt att deras adventskalender innehåller fullstorleksprodukter. Ska bli väldigt kul att se hur mycket roligt det finns i luckorna ?