X-mas

Releasys Julfest

Igår gick företagets Julfest av stapeln med tema glitter! Och några av oss vi passade på att jobba in lite tid och jobba fram till 17 och sen göra oss ordning på kontoret.

Jag hade tagit med mig ombyte och lite smink för att glittra på ordentligt. Då är min Christian Dior highlighter riktigt bra!

Vi var fler som gjorde oss iordning tillsammans, vi fick även sällskap av några Teamleaders från de andra våningarna. Lunchborden omvandlades till sminkbord och musik spelades och det fnittrades på toaletten, precis som när man var tonåring och gjorde sig ordning för fest tillsammans.

Jag hade tagit med mig micropop så att vi kunde ha något att tugga på och ev så hade vi med oss något att dricka när vi satt och snackade på kontoret innan festligheterna.

Vi blev ändå ett bra gäng som samlades i våra lokaler och pratade och bara umgicks så där villkorslöst som det bara kan bli efter jobbet. Brudarna är redo för fest =)

På Husman hade de maxat glittret och fördrink och drinkbiljett fick alla vid entrén. Om man inte hade något glittrigt på sig så sprejades man helt enkelt med glitterspray, ja, rätt ska väl vara rätt =)

Husman bjöd på Julbord och det skulle väl smaka…

Dukningen var enkel med några inslag av glitter…

Vi fick sitta teamvis och det var ju väldigt kul. Det hade ju iofs varit roligt att få träffa lite andra än dem man jobbar med varje dag. Men tyvärr blir det nog inte riktigt lika “trevligt” då eftersom man inte riktigt inte känner varandra. Men det är ju det som är lite tjusningen också, att man får lära känna nya människor =)

Killarna på avdelningen hade klätt upp sig en hel del, vissa var väldigt fina med skjorta och slips och andra hade kört på tema jul och glitter =)

Fotografen blixtrade loss så att vi nästan bestämde att han fick sätta sig någon annan stans, även om han är en del av våran avdelning =)

Jag tror vi var 260 st anmälda på julfesten och Husman fylldes med tjo och tjim, och våra värdar Elsa och Evelina började festen med en säkerhetsgenomgång á la Flygvärdinnor. Mycket uppskattat!

En julklander gick också av stapeln under kvällen med 24 st frågor att besvara och så skulle ett team vinna finfina priser =) Frågorna var av väldigt varierande svårighetsgrad men både om julen och företaget. Bra mix!

Sen var det dags för mat – jag som kanske inte är supersåld på Julmat hittade trots allt en hel del godsaker.

När maten var uppäten och julkalendern klar så dukades borden bort och det blev dans och desto längre kvällen gick även Limbo.

Efter en hel kväll tackade jag för mig strax efter elva och blev hämtad av mina killar. Och sen åkte vi hemåt genom ett mörkt vinterlandskap…

Tack för en riktigt mysig kväll och en kul julfest!

Du kanske också gillar…